HEALTH & HAPPINESS

HEALTH &

HAPPINESS

Born 2 Be richt zich vooral op mensen in een partnerrelatie. Om dieper met zichzelf en hun partner te leren verbinden en samenwerken.

Je zal je misschien afvragen: waarom dan een pijler “health & happiness”?

 


Wij zij ervan overtuigd dat fijne relaties ontstaan door diepe verbinding en samenwerking. Dit start natuurlijk vanuit twee gezonde en gelukkige individuen. Indien jij gezond, fit, vitaal en energiek in het leven staat, ben je gewoon gelukkiger.  En dat vertaalt zich in jouw leven! Voeg daar een partner aan toe die ook gelukkig is, en jouw droomrelatie kan van start gaan.

Niet alleen fysieke gezondheid, door gezonde voeding en beweging, is belangrijk. Ook onze mentale en emotionele gezondheid zijn hierin belangrijke aspecten. Indien wij als mens op een constructieve manier omgaan met onze emoties en gedrag, ontstaat er vanzelf meer ontspanning. We kunnen meer van onszelf en het leven genieten. Zo groeit onze eigenwaarde en krijgen we meer zelfvertrouwen. Dit nemen we mee in onze relatie et voilà ... een nieuw begin.


In dit luik, health & happiness, richten we ons zowel op individuen als mensen in relatie. 

Thema’s als gezonde voeding, vreugdevol bewegen, leren ontspannen en genieten zijn een rode draad in ons aanbod. Wij zetten in op het ontwikkelen van emotionele intelligentie en het opbouwen van een gezonde eigenwaarde. Belangrijk is inzicht krijgen in wie ik ben en hoe ik functioneer , vooral in relatie(s).

Een zeer gevarieerd aanbod dus.


Als kennismaking bieden we heel wat gratis content, video's en challenges aan. Om op jouw tempo de materie wat te verdiepen, voorzien we online trainingen. Wil je alles op een diepgaandere manier integreren, kan je onze live workshops bijwonen op onze uitvalbasis in de Duitse Eifel (www.BuylBergh.com).

 

Wij zijn ervan overtuigd dat ‘hoe gezonder jij zelf bent’, in de breedste zin van het woord, ‘hoe gezonder de relatie(s) zijn, die jij aantrekt’.

Ben je benieuwd naar wat we allemaal te bieden hebben, kijk eens rustig naar onderstaand aanbod.

 

We kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten.

"Health is like money,

we never have a true idea of its value

until we lose it."

UPCOMING EVENTS

BIO weekend @ BuylBergh

 

Het BIO-verblijf dat we organiseren op Buylbergh is Orthomoleculair onderbouwd. “Ortho wat” zullen velen van jullie misschien denken. Nog nooit van gehoord. Voor sommigen onder ons is dit echter een onderdeel van hun dagelijks voedings- en leefpatroon. Laat ons even de term orthomoleculair ontleden. Ortho komt van het Griekse Orthos en betekent ...

Het hele jaar door

Van vrijdag 15:00u  tot zondag 11:00u

Weekend "puur" genieten met proefavond Start 2 Connect

 

Dit weekend staat in het teken van "puur" genieten met z'n twee. Er even helemaal tussenuit, ontstressen in de prachtige natuur, gezond en biologisch eten, én op zaterdagavond even proeven van onze workshop " start 2 connect".

Data

Van vrijdag 21 juni 15:00u  

tot zondag 23 juni 11:00u

Gratis 

Online Class

 

Onze verschillende online master classes zijn een laagdrempelig aanbod. Je kan deze alleen of samen met je partner doorlopen. Het is tevens een makkelijke manier om kennis te maken met onze manier van werken. De master classes worden ondersteund met videomateriaal en pdf.

We wensen je veel plezier met onze programma's.

 

Deze zijn nog niet beschikbaar

Coming soon

HAPPY CLIENT

  

Meditatie en yoga waren nieuw voor mij. In het begin was ik niet echt mee. Later ervaarde ik het wel als veruimend en ontspannend. Verrassend waardevol vond ik de massage en de tekensessie.


Luc P.Na elk weekend heb ik het gevoel weer een beetje sterker in mijn schoenen te staan.

Ik leer elke keer nieuwe vaardigheden en hulpjes waar ik zeker mee aan de slag kan gaan.


Marlies D.

  OUR FREE OFFER


GEEF HIERONDER JE EMAILADRES IN EN WE STUREN JE OP REGELMATIGE BASIS EEN NIEUWSBRIEF MET INFORMATIEVE VLOGS

Subscribe

* indicates required

Copyright @ All Rights Reserved

Location

Haus BuylBergh

Onze uitvalbasis in de Duitse Eifel

Bio-weekends in de Duitse Eifel

Met begeleide wandeling en yoga/relaxatie sessies

Doorlopend te boeken van vrijdag - zondag

Weekend Start 2 Connect

Op een zachte manier naar meer verbinding in je relatie

Van 15 tot 17 november 2019

Latest News

Contact

 

Donklaan 79  bus 17

9290 Berlare

Email: info@born2be.be

Ilona: +32 494 23 31 02

Wim: +32 478 88 17 07