LOVE & RELATIONSHIP

LOVE & RELATIONSHIP

HAPPY CLIENT

 

 

 

Verruimend, soms vind je het geluk daar waar je het niet meteen zoekt.

En ... wat ik aan de lijve heb mogen ondervinden is

"ochtendstond heeft goud in de mond".

  

Ilse L.Een ontspannende, diepzinnige en waardevolle training om te koesteren

 

Gwendoline V.


We sturen vandaag de dag mensen de ruimte in, beschikken over hoogtechnologische snufjes die ons leven vergemakkelijken, staan via het wereldwijde internet in milliseconden met elkaar in contact, en toch hebben we nog nooit zoveel oppervlakkigheid in onze ontmoetingen met elkaar ervaren. We hebben zoveel om ons goed te voelen, maar toch missen we iets. Wij durven stellen dat het ontbreken van liefdevolle verbinding tussen mensen voor relatieproblemen zorgt.

 

Kijk maar eens rond in je omgeving. Het aantal scheidingen is nog nooit zo hoog geweest. We lijken allemaal op zoek naar instant bevrediging. Geen wonder dat mensen kiezen om bewust single te blijven. Natuurlijk willen ze geen lustobject of een surrogaatouder zijn. Want dat is wat liefdesrelaties zo ingewikkeld en moeilijk (lees heftig) maakt.

Andere blijven samen voor de kinderen, hoewel dit blijkbaar minder en minder een rol speelt, en leven naast elkaar als broer en zus. Sommigen liggen naast elkaar in bed alsof er een oceaan tussen hen beiden ligt. Mensen zeggen vaak dat ze van elkaar houden en kunnen niet eens goede vrienden voor elkaar zijn. Hoe is het toch zo ver kunnen komen?

 

We zijn ervan overtuigd dat de huidige samenleving betere relaties nodig heeft. Om te kunnen groeien naar een nieuw niveau van

omgaan met elkaar. En waar beter dan te beginnen in onze partnerrelaties. We beseffen dat vele mensen de hoop op een echt fijne relatie opgegeven hebben of aan het opgeven zijn. Het hoeft zo’n vaart niet te lopen, er is nog hoop. Wij hebben het aan de lijve ondervonden en zijn ervan overtuigd dat je goede relaties voor jezelf kan creëren. Het is een vaardigheid, een kunst die je kan aanleren.


 • Stel je eens voor dat je volledig jezelf kan zijn in je relatie.
  • Wat zou je dan doen?
 • Dat je kan zeggen wat je wil zonder dat je bang hoeft te zijn voor de gevolgen.
  • Wat zou je dan zeggen?
 • Dat je je gevoelens van verlangen kan leven.
  • Hoe zou dat eruit zien?
 • Dat je partner je gewoon in de ogen kijkt en jij ervaart hoe blij hij/zij met je is.
  • Wat zou dat met je doen?
 • Dat je kan voelen wat de meerwaarde is van jullie samen-zijn.
  • Wat voor iemand zie jij dan voor je?

 

Wij, bij Born 2 be, hebben er onze missie van gemaakt om koppels aan te leren om op een nieuwe en diepere manier met elkaar te verbinden en samen te werken.


Hoe zien wij ideale relaties?

 

Wij beschouwen relaties als het vruchtwater voor jullie ontwikkeling. In relatie scheppen jullie een draagvlak waarin beide partners helemaal kunnen openbloeien, zich veilig en geliefd voelen.

Zodat zowel de mooie als de schaduwkanten erkent en uitgedaagd kunnen worden. Een relatie dwingt je als het ware om op een liefdevolle manier wakker te blijven, om verder te groeien en te ontwikkelen.

 

Heb jij zin, de moed én de ambitie om, samen met je partner, dieper te leren verbinden, oprecht en eerlijk te kunnen communiceren, werkelijk als gelijkwaardige partners, vanuit twee sterke individuen, tot een constructieve samenwerking te komen?

Dan staan wij voor je klaar om jullie bij te staan in het groeien naar jullie droomrelatie. We kijken er al naar uit jullie in onze online masterclasses of live te ontmoeten bij één van onze trainingen of workshops.

Aan jou/jullie de keuze!

 

Hieronder vind je ons uitgebreid programma.

"Be (with) someone who makes you happy"

UPCOMING EVENTS

Weekend "puur" genieten met proefavond Start 2 Connect

 

Dit weekend staat in het teken van "puur" genieten met z'n twee. Er even helemaal tussenuit, ontstressen in de prachtige natuur, gezond en biologisch eten, én op zaterdagavond even proeven van onze workshop " start 2 connect".

Data

Van vrijdag 21 juni 15:00u  

tot zondag 23 juni 11:00u

Kennismakingsmidweek

Start 2 Connect

 

Tijdens deze kennismakingsweek gaan jullie op een zachte en nieuwe manier dieper met elkaar in contact komen. Dit weekend staat in het teken van verkenning en ontmoeting op zowel fysiek, emotioneel en mentaal vlak.

Jullie leren op een effectieve manier met elkaar communiceren, zowel met als zonder ...

Data

Van maandag 15 juli 18:00u  

tot donderdag 18 juli 18:00u

Start 2 Connect

Weekend

 

Tijdens dit introductieweekend gaan jullie op een zachte en nieuwe manier dieper met elkaar in contact komen. Dit weekend staat in het teken van verkenning en ontmoeting op zowel fysiek, emotioneel en mentaal vlak.

Jullie leren op een effectieve manier met elkaar communiceren, zowel met als zonder ...

Data

Van vrijdag 15 november 18:00u  

tot zondag 17 november 18:00u

  OUR FREE OFFER


GEEF HIERONDER JE EMAILADRES IN EN WE STUREN JE OP REGELMATIGE BASIS EEN NIEUWSBRIEF MET INFORMATIEVE VLOGS

Subscribe

* indicates required

Copyright @ All Rights Reserved

Location

Haus BuylBergh

Onze uitvalbasis in de Duitse Eifel

Bio-weekends in de Duitse Eifel

Met begeleide wandeling en yoga/relaxatie sessies

Doorlopend te boeken van vrijdag - zondag

Weekend Start 2 Connect

Op een zachte manier naar meer verbinding in je relatie

Van 15 tot 17 november 2019

Latest News

Contact

 

Donklaan 79  bus 17

9290 Berlare

Email: info@born2be.be

Ilona: +32 494 23 31 02

Wim: +32 478 88 17 07