HEALTH & HAPPINESS

HEALTH &

HAPPINESS

Born 2 Be richt zich vooral op mensen in een partnerrelatie. Om dieper met zichzelf en hun partner te leren verbinden en samenwerken.

Je zal je misschien afvragen: waarom dan een pijler “health & happiness”?

 


Wij zij ervan overtuigd dat fijne relaties ontstaan door diepe verbinding en samenwerking. Dit start natuurlijk vanuit twee gezonde en gelukkige individuen. Indien jij gezond, fit, vitaal en energiek in het leven staat, ben je gewoon gelukkiger.  En dat vertaalt zich in jouw leven! Voeg daar een partner aan toe die ook gelukkig is, en jouw droomrelatie kan van start gaan.

Niet alleen fysieke gezondheid, door gezonde voeding en beweging, is belangrijk. Ook onze mentale en emotionele gezondheid zijn hierin belangrijke aspecten. Indien wij als mens op een constructieve manier omgaan met onze emoties en gedrag, ontstaat er vanzelf meer ontspanning. We kunnen meer van onszelf en het leven genieten. Zo groeit onze eigenwaarde en krijgen we meer zelfvertrouwen. Dit nemen we mee in onze relatie et voilà ... een nieuw begin.


In dit luik, health & happiness, richten we ons zowel op individuen als mensen in relatie. 

Thema’s als gezonde voeding, vreugdevol bewegen, leren ontspannen en genieten zijn een rode draad in ons aanbod. Wij zetten in op het ontwikkelen van emotionele intelligentie en het opbouwen van een gezonde eigenwaarde. Belangrijk is inzicht krijgen in wie ik ben en hoe ik functioneer , vooral in relatie(s).

Een zeer gevarieerd aanbod dus.


Als kennismaking bieden we heel wat gratis content, video's en challenges aan. Om op jouw tempo de materie wat te verdiepen, voorzien we online trainingen. Wil je alles op een diepgaandere manier integreren, kan je onze live workshops bijwonen op onze uitvalbasis in de Duitse Eifel (www.BuylBergh.com).

 

Wij zijn ervan overtuigd dat ‘hoe gezonder jij zelf bent’, in de breedste zin van het woord, ‘hoe gezonder de relatie(s) zijn, die jij aantrekt’.

Ben je benieuwd naar wat we allemaal te bieden hebben, kijk eens rustig naar onderstaand aanbod.

 

We kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten.

"Health is like money,

we never have a true idea of its value

until we lose it."

UPCOMING EVENTS

Data

Van dinsdag 5 mei 20:00u  

tot dinsdag 7 juli 20:00u

Online Class

10 delige reeks Start 2 Relax

 

In deze reeks leren we op verschillende niveaus te ontspannen, zowel op het fysieke, het mentale, het emotionele als het sociale niveau.
Elk niveau vraagt namelijk om andere oefeningen. Daarenboven is ieder individu verschillend. Wat goed werkt voor die ene persoon, kan voor iemand anders een totaal ander effect hebben.

Yin Yoga retreat

Exploring the metal element 

 


We leven vandaag de dag in een tijd die gekenmerkt is door een dominante “Yang” levensstijl met veel activiteit en doelgerichtheid.
Het resultaat hiervan is dat velen onder ons in permanente stress verkeren, chronische spanningen in hun lichaam en het gevoel van burn-out ervaren.

Data

Van vrijdag 18 september 15:00u  

tot zondag 20 september 11:00u

Weekend 2 Relax

in de Duitse Eifel 

 


Wij hebben voor jou het ideale arrangement. Een weekendje ondergedompeld in een oase van rust, schoonheid, de natuur en lekker en gezond eten. 

Samen met een groep van max. 12 deelnemers gaan we een weekend onthaasten. Je wordt begeleid in verschillende relaxatietechnieken die je zowel Lichamelijk, ...

Data

Van vrijdag 9 oktober 18:00u  

tot zondag 11 oktober 18:00u

BIO weekend @ BuylBergh

 

Het BIO-verblijf dat we organiseren op Buylbergh is Orthomoleculair onderbouwd. “Ortho wat” zullen velen van jullie misschien denken. Nog nooit van gehoord. Voor sommigen onder ons is dit echter een onderdeel van hun dagelijks voedings- en leefpatroon. Laat ons even de term orthomoleculair ontleden. Ortho komt van het Griekse Orthos en betekent ...

Het hele jaar door

Van vrijdag 15:00u tot zondag 11:00u

HAPPY CLIENT

  

Meditatie en yoga waren nieuw voor mij. In het begin was ik niet echt mee. Later ervaarde ik het wel als veruimend en ontspannend. Verrassend waardevol vond ik de massage en de tekensessie.


Luc P.Na elk weekend heb ik het gevoel weer een beetje sterker in mijn schoenen te staan.

Ik leer elke keer nieuwe vaardigheden en hulpjes waar ik zeker mee aan de slag kan gaan.


Marlies D.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF


Subscribe

* indicates required

Diese Webseite setzt Cookies ein. Mit der weiteren Nutzung dieser Webseite erklären Sie sich mit dem Einsatz von Cookies einverstanden.

Akzeptieren