BODYWORK

Conscious Deep Bodywork (CDB)


Bij CDB gaan we aan de slag met de plekken in je lichaam die niet bezield zijn. Op basis van de 5 elementen gaan we op zoek waar jij kan ontspannen en loslaten zodat er zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak meer ruimte en openheid kan ontstaan.

Dit doen we door middel van een combinatie van beweging, yoga-oefeningen, rekken en stretchen, diepteweefsel-massage, drukpunt-massage, passieve- en interactieve weerstands- oefeningen, ademwerk, stemwerk, enz ...  Deze sessie gebeurt met kleren aan. Aan te raden is om makkelijke en loszittende kleding aan te trekken.

Een sessie duurt tussen de 1 en 1,5 uur, afhankelijk van de afronding van jouw proces. 

Bij de eerste afspraak plannen we vooraf een intakegesprek waardoor we 2 uur voorzien.Praktisch info:


1ste afspraak met intakegesprek (2 uur):    175


Normale sessie (1,15 à 1,5 uur)                   € 125

Hello world
Hello world

Praktisch info:


1ste afspraak met intakegesprek (2,5 uur):    250


Normale sessie (2 uur):                                  200

Conscious Intimacy Bodywork (CIB)


Tijdens het proces van CIB wordt er op het naakte lichaam gewerkt. Dit proces geven we vorm door verschillende massage- en aanrakingtechnieken toe te passen waar voelen centraal staat. Welke aanraking doet wat met je in jouw lichaam en wat willen deze signalen zeggen. In het afstemmings- moment in het begin van de sessie stellen we scherp waar jij mee wil gaan verkennen. Intieme aanrakingen zijn voor iedereen anders, net als waar deze grenzen liggen. Dit is een heel sterk afstemmend en feedback gevend proces. Samen voelen we wat veilig en toch spannend genoeg is om een innerlijke blokkade te transformeren. Alles in teken van jouw proces om je vrijer te voelen in intimiteit met jezelf en anderen. Om zo te ervaren  op een veilige en afgestemde manier (aan)geraakt te worden en hierin je grens te kunnen aangeven. Jij hebt ten allen tijde de regie in handen. Ik ben er om je uit te nodigen om te ontspannen in jouw verlangen. Is dit je eerste kennismaking met bodywork, dan raad ik je aan om eerst met "Conscious Deep Bodywork" te starten.

Heb je al ervaring met (tantrische) massages, dan kan je wel ineens een afspraak boeken voor CIB.

Conscious Sensual Play (CSP)


Bij CSP gaan we samen exploreren rond expressie van je seksuele verlangen, gevoelens, uitdrukkingen (verbaal en non-verbaal), je levensenergie, enz. ...

Seksualiteit is meer dan vrijen en/of sex, dit gaat in eerste instantie verbinden met, en de expressie van je innerlijke wereld. Om ongeremd, natuurlijk en ongedwongen je levensenergie te laten stromen. 

We werken aan de hand van enkele eenvoudige en duidelijke spelregels. Om de veiligheid en integriteit van zowel jou als mij te garanderen. Zo heb je steeds de vrije keuze om ofwel op jezelf te zijn of in verbinding te gaan.  We bouwen op naar max zes rondes van ongeveer 10min. play + 5 min. feedback. Na elke play stemmen we af wat jij nog meer wil verkennen.

voorbeeld zijn: 

  • meer zachtheid inbrengen
  • meer power verkennen
  • meer sensualiteit in  het spel brengen
  • meer uitdaging vragen
  • enz ...

In deze format kan je oneindig veel mogelijkheden gaan verkennen.


Ook hier heb je wel al wat ervaring nodig met lichaamswerk. Bij twijfel mag je me steeds contacteren om af te stemmen of CSP iets voor jou is. 

Hello world

Praktisch info:


1ste afspraak met intakegesprek

Individueel (3 uur):                                  300

Voor koppels (3,5 uur):                             475


Normale sessie individueel (2,5 uur):        250

Normale sessie voor koppels (3 uur):        €425