Explore Your Essence

EXPLORE YOUR ESSENCE

Meer dan ooit worden we geconfronteerd met hoe het er in de wereld en onze omgeving aan toe gaat. Alsof we niet meer weten hoe we op een fijne manier kunnen omgaan en communiceren met elkaar. We hebben vaak in onze nabije omgeving te weinig rolmodellen die ons de weg tonen hoe op een veilige manier te verbinden.
Dit komt omdat we in eerste plaats voor een groot deel de verbinding met onszelf verloren zijn. Resultaat is dat we in ons hoofd gaan zitten, er twijfels, angst en verwarring ontstaat. Het spel van verbinden start al veel vroeger dan het moment van contact met anderen. In het contact met anderen gebeurd het afstemmen van energieën, waarden, normen, gedachten, overtuigingen, ritmes, gevoelens, enz. En wat als we dit niet eens van onszelf kunnen voelen of weten?

In deze dagworkshop gaan we samen op ontdekkingstocht, in onszelf en met elkaar, heel zorgvuldig afgestemd vanuit onze kern. EXPLORE YOUR ESSENCE gaat over veiligheid in je eigen lichaam terug vinden. Dat vraagt lichaamsbewustzijn. Jou gevoel en je lichaam weer actief gaan beluisteren en waarnemen. Zo kunnen we terug in het moment onze grenzen en verlangens gaan voelen en aftoetsten.


We starten terug bij het begin. Wat voel ik, wat verlang ik, hoe ervaar ik, op welke manier ga ik in verbinding, wat doen de verschillende verbindingen met me en hoe ga ik hiermee om. Het gaat over jou ritme, je waarheid (h)erkennen en afstemmen met je omgeving.
Je word warm uitgenodigd in een veilig kader op een prachtige locatie om op een bewuste manier een stukje meer met jezelf in contact te komen. Terug je levensenergie in jezelf te voelen stromen en hiervan te genieten en zo in je volle potentieel te gaan staan.

Aan de hand van ervaringsoefeningen en deelrondes kan jij op jouw tempo op ontdekking gaan.
Wij scheppen de context waarin jij jezelf terug op een veilige manier stap voor stap kan herontdekken. Er is uiteraard ruimte om opgedanen ervaringen te integreren. Als het nodig is kan je beroep doen op nazorg.


kom vooral jezelf beleven en ervaren, dit is de weg naar bevrijding.


PRAKTISCHE INFO


Begeleiding 


Wim Vandenbergh Programma 


9.30 u       Verwelkoming

   10 u       Ochtend programma

   13 u       Lunch (vegie potluck)

   14 u       Namiddag programma 

   17 u       Einde workshopData & locatie:

2 april 2023 van 10u tot 17u


Deze workshop zal doorgaan in deprachtige ruimte

van LIVING LEI, Lei 15 3000 Leuven.

21 mei 2023 van 10u tot 17u


Deze workshop zal doorgaan in deprachtigeruimte

van DE MOKKE, Antwerpsesteenweg 219, 9040 Gent

Inschrijven


We proberen ons te richten naar een balans van 15 mannen en 15 vrouwen.

Deze workshop is toegankelijk voor zowel singles als koppels.Prijs


€ 90/pp voor gans de dag


€ 160 voor koppels (wonend op hetzelfde adres)


Je inschrijving is binnen als het bedrag betaald is.