Opstellingsdag: Intimiteit & Seksualitiet

OPSTELLINGSDAG:

INTIMITEIT & SEKSUALITEIT

Intimiteit en seksualiteit is een van de krachtigste manieren om levensenergie vrij te maken. Wat er hierdoor vrij- en los komt is op z’n minst gezegd “profound” (diepgaand). Het kan dusdanig veel op gang brengen dat we ons helemaal anders gaan voelen en gedragen. Met als gevolg dat er ons leven helemaal anders gaat uitzien. Alleen zitten er soms wat energieblokkades door trauma’s, oude overtuigingen en angsten die misschien zelfs niet van ons zijn. Dit houd ons dan verwijderd van onze pure goudmijn die ter onze beschikking staat.


Opstellingswerk is een heel krachtige manier om bewustzijn te krijgen op wat er onbewust nog in de weg zit. Door te werken met het morfogenetische veld krijgen we informatie die van onschatbare waarde is. Door hier bewust van te worden kan geblokkeerde energie terug gaan stromen.

Tijdens deze opstellingsdag gaan we samen op verkenning in de wondere wereld van energie en onderstromen.


WAT MAG JE VERWACHTEN:

We starten om 10u met een voorstelling en uitleg over het principe van opstellingswerk.

Afhankelijk van de duur van een opstelling kunnen we een 4 to 5 tal opstellingen doen. Van 13u tot 14u hebben we lunchpauze in de vorm van een podluck. We eindigen rond 17u. Het kan zijn dat we ’s avonds een beetje uitlopen, maar we maken het zeker niet later dan 18u.

Afhankelijk van de persoonlijke- en groepsenergie zijn mogelijke thema’s die aan bod kunnen komen: Verlangen, angsten, bedrog, misbruik, archetypes, polariteiten, seksverslaving, dominantie, grenzen, innerlijk kind, geweld, verkrachting, bindingsangst, verlatingsangst, enz …


Je kan als vraagsteller of als representant deelnemen.


VRAAGSTELLER:

Zit je met een vraag rond seksualiteit en/of intimiteit en wil je graag stappen zetten naar een nieuwe realiteit dan kan je je opgeven als vraagsteller. Dan gaan we met behulp van representanten naar de onderstroom van je vraag kijken en werken we naar een nieuwe helende beweging toe.


REPRESNTANT:

Je kan ook deel nemen als representant om deel uit te maken van een opstelling van één of meerdere vraagstellende deelnemers. Het verrijkende als representant is dat je vaak ook inzichten krijgt over je eigen thema’s. Want je wordt dikwijls niet voor niets gekozen in een bepaalde rol.

Om deel te nemen heb je geen speciale kennis nodig. Enkel een open mind en nieuwsgierigheid is al voldoende. We leggen het principe uit bij de aanvang van de dag.

PRAKTISCHE INFO


Begeleiding 


Wim Vandenbergh Programma 


  9:30 u       Verwelkoming

10:00 u       Voormiddag programma

13:00 u       Lunch (vegie potluck)

14:00 u       Namiddag programma 

17:00 u       Einde workshopLocatie 


Deze workshop zal doorgaan in de

prachtige ruimte van LIVING LEI


Lei 15, 3000 LeuvenInschrijven 


Via onderstaande knop kan je je tickets aankopen.

Prijs


€ 90 als representant


€ 140 als vraagsteller


Als dit financieel niet haalbaar is kan je ook inschrijven op vrije bijdrage (donatie basis)


Je inschrijving is verzekerd als het bedrag betaald is.