EVENTS

EVENTS

HEALTH & HAPPINESS

BIO weekend @ BuylBergh

 

We worden tegenwoordig meer en meer bewust dat gezond eten super belangrijk is om ons goed in ons vel te voelen. De boeken om gezond te leren koken, vliegen je om de oren. Nog nooit zijn we er zo van overtuigd geweest dat gezonde voeding essentieel is voor ons welbevinden. 

En toch, als wij zo eens even rondkijken ...

Het hele jaar door

Van vrijdag 15:00u  tot zondag 11:00u

Weekend 2 Relax

in de Duitse Eifel 

 


Wij hebben voor jou het ideale arrangement. Een weekendje ondergedompeld in een oase van rust, schoonheid, de natuur en lekker en gezond eten. 

Samen met een groep van max. 12 deelnemers gaan we een weekend onthaasten. Je wordt begeleid in verschillende relaxatietechnieken die je zowel Lichamelijk, ...

Data

Van vrijdag 9 oktober 18:00u  

tot zondag 11 oktober 18:00u

Yin Yoga retreat

Exploring the metal element 

 


We leven vandaag de dag in een tijd die gekenmerkt is door een dominante “Yang” levensstijl met veel activiteit en doelgerichtheid.
Het resultaat hiervan is dat velen onder ons in permanente stress verkeren, chronische spanningen in hun lichaam en het gevoel van burn-out ervaren.

Data

Van vrijdag 18 september 15:00u  

tot zondag 20 september 18:00u

Data

Van dinsdag 5 mei 20:00u  

tot dinsdag 7 juli 20:00u

Online Class

10 delige reeks Start 2 Relax

 

In deze reeks leren we op verschillende niveaus te ontspannen, zowel op het fysieke, het mentale, het emotionele als het sociale niveau.
Elk niveau vraagt namelijk om andere oefeningen. Daarenboven is ieder individu verschillend. Wat goed werkt voor die ene persoon, kan voor iemand anders een totaal ander effect hebben.

"Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself."

Vision & Passion

Personal Coaching

weekend @ BuylBergh


In de Duitse Eifel ligt een klein dorpje met amper 16 huizen. Hier in deze weelde van rust hebben twee gepassioneerde ondernemers van nul een succesvolle B&B uit de grond gestampt. Als ondernemers geven ze graag hun ervaring, kennis en inzichten door aan andere startende ondernemers en kleine ondernemingen. Met een overnachting met ontbijt en eventueel avondmaal heb je de rust om samen met ons te reflecteren over "de waarom", "de wat" en "de hoe" van jouw onderneming. Ondernemen heeft voor ons alles met bewustwording te maken. Het is een non-stop proces waar je vaak eens een andere kijk kan gebruiken om uit een loop-denken te geraken. Dit zorgt dan voor nieuwe inzichten om aanpassingen te maken om efficienter, doelgerichter en juistere beslissingen te nemen.

Vision & Passion

weekend @ BuylBergh


Als ondernemer heb je soms eens een moment voor jezelf nodig. Om te reflecteren en een frisse kijk te krijgen op een situatie. Wat veel ondernemers niet weten is dat er vaak onderliggende factoren zijn die hen en/of hun onderneming beïnvloeden. In dit weekend spelen we in op de zichtbare en onzichtbare dynamieken die spelen in jouw onderneming. Met technieken als systeem-opstellingen, methafoorcoaching, reflectie-oefeningen zal je een duidelijker zicht krijgen op hoe de zaken ervoor staan, wat er staat te gebeuren en hoe je er bewust mee kan omgaan om het tij te keren.  Elke ondernemer heeft zo zijn eigen worstelingen, vaak zien wij structurele gelijkenissen die zich vertalen op praktisch niveau. Ondernemen gaat over bewustwording. En als je dat niet doet, word je ondernomen.


Skype, Zoom, Teams

Online Coaching


Vaak kan een online Skype, Zoom of Teams gesprek al wonderen doen, als het op de juiste moment kan plaatsvinden. Het is voor ondernemers niet altijd even makkelijk om tijd vrij te maken. Om je enerzijds te verplaatsen en anderzijds nog eens een coach-sessie in te plannen. En zeker niet op het moment dat je het nodig hebt. Zo kunnen we online veel efficienter te werk gaan om een gesprek te plannen en kort op de bal spelen. Hier hoef je, naar onze ondervingding, niet op de kwaliteit van de coaching in te boeten. Als je ons contacteert voorzien wij binnen de 24 uur een moment om een sessie te plannen. Het enige dat je hoeft te doen is contact op te nemen via onderstaande knop en dan bellen wij je zo snel mogelijk terug. Wij kijken er alvast naar uit om mee aan jou droom te bouwen.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF


Subscribe

* indicates required

Diese Webseite setzt Cookies ein. Mit der weiteren Nutzung dieser Webseite erklären Sie sich mit dem Einsatz von Cookies einverstanden.

Akzeptieren