CLARITY COACHING

CLARITY 

COACHING

Ken jij ook dat brandende gevoel van: “ik weet het niet, maar ik voel dat er nog zoveel meer in mij zit dan wat ik nu laat zien.” Misschien voel je wel het verborgen potentieel, een diepere passie, dat ene project waar je zo van droomt, ...

Kortom, dat wat jouw LEVENSWERK zou kunnen zijn!

Stel je voor dat dit jouw laatste dag op deze aardbol is.
Heb jij het gevoel …

 

 • dat je alles gegeven hebt?
 • je ten volle geleefd hebt?
 • er alles aan gedaan hebt jouw dromen te realiseren?
 • dat je jouw creativiteit ten volle benut hebt?
 • en je echt tevreden bent, met wat je hebt bereikt?

 

Om ons volle potentieel niet tot ontwikkeling te laten komen, hebben we maar een handvol excuses nodig:

 

 • Mijn job eist al genoeg van me.
 • Ik wacht wel tot mijn kinderen groot zijn.
 • Mijn partner staat niet achter me.
 • Ik begin eraan als ik meer tijd heb.
 • Ik kan dit niet alleen en heb van niemand steun.
 • Het is niet het moment, de economie draait niet.

 

Kortom we beginnen er niet eens aan of geven het vaak veel te vroeg op.
Stel jezelf eens de vraag:  “Wat als ik geen angst had om te mislukken, wat zou ik dan neerzetten in deze wereld. Waar zou ik dan voor gaan? “

Of, wat als er geen enkele beperking was (geld, tijd, hulp, resources, enz.), wat zou ik dan gaan doen?


Wij engageren ons om samen met jou op zoek te gaan, naar jouw passie, jouw missie, jouw visie. En je te begeleiden om jouw potentieel, stap voor stap, in jouw leven te manifesteren.

En niet alleen “jouw" visie. Want zoals je weet richten wij ons vooral op koppels. Wij gaan samen met jullie, als koppel, zoeken naar jullie individuele passie, maar ook naar datgene wat jullie graag samen in de wereld willen zetten.
Op zoek naar dat wat jullie zelf en jullie relatie nog sterker maakt. Het voorbeeld dat je kan zijn in je relatie, voor je gezin, voor je kinderen, bij je vrienden en collega’s...  En ten slotte een bijdrage leveren aan de mensheid.


Die gezamenlijke missie, die jullie samen verwezenlijken, zal jullie relatie sterken. Het vlammetje van de hoop, betekenisvol te zijn, zal dag na dag groter worden. Het zal je doen groeien in zelfvertrouwen en eigenwaarde. Je zal kunnen voelen dat je ergens toe doet en dat je dit samen hebt gedaan met jouw partner.

Zijn jullie bereid jezelf te overstijgen, hebben jullie de moed om samen jullie leven zin te geven, in grote en kleine dingen.
Zijn jullie klaar voor een diepgaande reis in jezelf, met je partner en samen met ons.
Wij kijken er alvast naar uit om jullie proces te mogen begeleiden.

See you soon!

"Chase your passion, not your pension"

UPCOMING EVENTS

Personal Coaching

weekend @ BuylBergh


In de Duitse Eifel ligt een klein dorpje met amper 16 huizen. Hier in deze weelde van rust hebben twee gepassioneerde ondernemers van nul een succesvolle B&B uit de grond gestampt. Als ondernemers geven ze graag hun ervaring, kennis en inzichten door aan andere startende ondernemers en kleine ondernemingen. Met een overnachting met ontbijt en eventueel avondmaal heb je de rust om samen met ons te reflecteren over "de waarom", "de wat" en "de hoe" van jouw onderneming. Ondernemen heeft voor ons alles met bewustwording te maken. Het is een non-stop proces waar je vaak eens een andere kijk kan gebruiken om uit een loop-denken te geraken. Dit zorgt dan voor nieuwe inzichten om aanpassingen te maken om efficienter, doelgerichter en juistere beslissingen te nemen.

Vision & Passion

weekend @ BuylBergh


Als ondernemer heb je soms eens een moment voor jezelf nodig. Om te reflecteren en een frisse kijk te krijgen op een situatie. Wat veel ondernemers niet weten is dat er vaak onderliggende factoren zijn die hen en/of hun onderneming beïnvloeden. In dit weekend spelen we in op de zichtbare en onzichtbare dynamieken die spelen in jouw onderneming. Met technieken als systeem-opstellingen, metafoorcoaching, reflectie-oefeningen zal je een duidelijker zicht krijgen op hoe de zaken ervoor staan, wat er staat te gebeuren en hoe je er bewust mee kan omgaan om het tij te keren.  Elke ondernemer heeft zo zijn eigen worstelingen, vaak zien wij structurele gelijkenissen die zich vertalen op praktisch niveau. Ondernemen gaat over bewustwording. En als je dat niet doet, word je ondernomen.


Skype, Zoom, Teams

Online Coaching


Vaak kan een online Skype, Zoom of Teams gesprek al wonderen doen, als het op de juiste moment kan plaatsvinden. Het is voor ondernemers niet altijd even makkelijk om tijd vrij te maken. Om je enerzijds te verplaatsen en anderzijds nog eens een coach-sessie in te plannen. En zeker niet op het moment dat je het nodig hebt. Zo kunnen we online veel efficiënter te werk gaan om een gesprek te plannen en kort op de bal spelen. Hier hoef je, naar onze ondervinding, niet op de kwaliteit van de coaching in te boeten. Als je ons contacteert voorzien wij binnen de 24 uur een moment om een sessie te plannen. Het enige dat je hoeft te doen is contact op te nemen via onderstaande knop en dan bellen wij je zo snel mogelijk terug. Wij kijken er alvast naar uit om mee aan jouw droom te bouwen.

HAPPY CLIENT

 

 

 

Ilona en Wim, Nogmaals bedankt voor het leerrijke en verhelderende weekend. We zijn er beiden beter uitgekomen. We hebben samen nog een hele weg af te leggen, maar de richting is duidelijk. Met de flow waarin we nu zitten, zijn we allezins op goede weg. Bedankt dat we deze weg via/met jullie mogen gaan

  

Luc P.


INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF


Subscribe

* indicates required